miercuri, 20 aprilie 2011

Cantina de Ajutor Social Timişoara vă urează: Hristos a înviat!

Cantina de Ajutor Social Timisoara, ca in fiecare an, traieste emotiile sosirii Sfintelor sarbatori Pascale. alaturi de cei peste 400 de beneficiari.
Pregatirile sunt in toi si suntem preocupati pentru a oferi un meniu special, specific Sarbatorilor de PASTE astfel incat, si in familiile celor aflati in suferinta, in seara Iinvierii sa poata fi pe mese: cozonac, dulciuri, preparate din miel etc., pentru ca alaturi de ei sa ne bucuram cu totii de sosirea Sfintelor Sarbatori, si, totodata, de ce nu, sa fim mai buni.
Meniul pentru aceasta perioada este compus din 3 feluri de mancare: ciorba din carne de miel "a la grec", felul 2 tocanita de miel cu piure de cartofi si desert. In ziua de 21 aprilie 2011 orele 12-14 se distribuie pachetele de Paste continand;
Cozonac, suc, prajituri, iepurasi de ciocolata, oua vopsite, oua de ciocolata, figurine de ciocolata, rulada, biscuiti, compot de ananas, alte dulciuri.
Meniul de Paste: ciorba a la grec cu carne de miel, piure de cartofi cu tocanita din carne de miel, paine, desert, se distribuie in data de 22 aprilie 2011.
Pentru duminica si luni: hrana rece - mezeluri, diverse conserve, cas, oua rosii, desert si paine.
Valoarea unui pachet este de 50 lei si se distribuie 400 de pachete din fonduri asigurate din bugetul local.
La inmanarea pachetelor va fi prezent d-l Viceprimar Adrian Orza.
Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primii in curatenie sufleteasca Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit un univers de ale carui minunatii sa ne bucuram pe deplin. Dumnezeu ne-a dat suflet si constiinta pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a impartasi bucuria cu cei asemenea noua, pentru a nu-i uita pe cei aflati in suferinta, pe cei saraci.
Va doresc cu ocazia acestor Sfinte sarbatori sa va regasiti sufletul Dumnezeiesc, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in lumina Binelui.
Hristos a inviat!
Biroul de presa
Cantina de Ajutor Social Timisoara