vineri, 15 aprilie 2011

Evenimente în scop umanitar, sub egida "What drives a Life?"


Medical Engineering Association (M.E.A.) Romania, în parteneriat cu fundaţia Save a Child’s Heart, Israel, desfăşoară în perioada 15 martie - 1 august 2011 o serie de evenimente cu scop umanitar, în România, sub denumirea "What Drives a Life?"

Prima secţiune a proiectului a avut în centrul atenţiei copiii cu probleme cardiace. În acest sens, în perioada 24-25 martie 2011 s-a desfăşurat conferinţa "Voluntariatul şi implicarea în campanii umanitare". La această conferinţă au participat reprezentanţi ai fundaţiei "Save a Cild’s Heart" Israel, Universităţii "Politehnica" din Timişoara, Ambasada Statului Israel la Bucureşti, Lions International, SMURD, Crucea Roşie, Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" - Timişoara, International Federation of Medical Student’s Association Novi Sad, Wise Education, Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică din Timişoara, Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

Totodată, în premieră pentru România, M.E.A. vă oferă oportunitatea de a admira o expoziţie de fotografii, deja prezentată în oraşe precum: Tokyo, Cape Town, New York, Berna, Geneva, Bruxelles, Paris, Moscova, Vancouver, Munchen, Tel Aviv, şi nu numai, cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii cu afecţiuni cardiace.

Avem deosebita plăcere să vă invităm la prezentarea acestei expoziţii, vineri, 15 Aprilie 2011, ora 15:00, la Muzeul de Artă din Timişoara, Piaţa Unirii.  Fotografiile vor  fi expuse în cadrul Muzeului de Artă din Timişoara, până Joi, 21 Aprilie 2011.

Parteneri ai acestei expoziţii sunt: Muzeul de Artă Timişoara, Clubul Lions International, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, Multicultural Center for Education, Development and Integration, Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică din Timişoara.

Vă aşteptăm să ne onoraţi cu prezenţa dumneavoastră la activităţile menţionate.

Detalii puteţi găsi şi pe site-ul http://wdl.mea-edu.ro

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi:

Responsabil PR

Andrei Mihai CRĂCIUN
0722222095
andrei@mea-edu.ro

Preşedinte M.E.A.Vlad F. Vînătu
0740123699
vlad@mea-edu.ro

Coordonator
"What Drives a Life?"Alin F. Totorean
0741217827
alin@mea-edu.ro