marți, 19 aprilie 2011

URMĂRIT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR PRINS DE POLIŢIŞTII TIMIŞENI

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Urmăriri au reuşit identificarea şi reţinerea unui urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiuni de tentativă la omor deosebit de grav.

Ca urmare a unor activităţi de investigare desfăşurate, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Timiş, în ziua de 19 aprilie a.c., în jurul orelor 14.00, au reuşit depistarea şi reţinerea lui Dumitru N., de 45 ani, din localitatea Cumpăna, judeţul Constanţa, judeţul Timiş, urmărit internaţional.

În anul 2011, acesta a fost condamnat de către Tribunalul Braşov la executarea unei pedepse cu închisoarea de 8 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. În fapt, în cursul anului 2006, în municipiul Constanţa, acesta a lovit intenţionat cu autoturismul, doi ofiţeri de poliţie aflaţi în timpul serviciului.

De la momentul săvârşirii faptei şi până în prezent, cel în cauză a circulat pe teritoriul României, legitimându-se cu o carte de identitate falsă şi pretinzând că este cetăţean sârb.

Persoana în cauză a fost depusă în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş