joi, 10 noiembrie 2011

Caras-Severin / Evenimente rutiere

Accident în curbă

Fiind solicitaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 58, în localitatea Păltiniş.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că în timp ce M.DANIELA, de 24 de ani, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, nu a redus viteza de deplasare într-o curbă, a părăsit partea carosabilă, a rupt un stâlp de telefonie şi s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.
Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În momentul producerii accidentului conducătoarea auto se afla singură în autoturism şi purta centura de siguranţă.

Accidentată uşor pe trecere

În dimineaţa zilei de 09.11.2011, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe strada Traian Lalescu din municipiul Reşiţa, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că în timp ce F.WALTER, în vârstă de 28 de ani, conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere unei minore în vârstă de 9 ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea de pietoni şi a acroşat-o.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a minorei care a fost transportată de către conducătorul auto la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.

Cu numere expirate

În după-amiaza zilei de 09.11.2011, poliţiştii au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.
Poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune pe strada G.A.Petculescu din municipiul Reşiţa şi au oprit pentru control un autovehicul ce avea numere de înmatriculare provizorii.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul a fost condus de către G.MARIO, de 35 de ani, însă autorizaţia provizorie pentru numărul de înmatriculare era expirat din 08.11.2011.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană a unui autovehicul neînmatriculat.