duminică, 6 noiembrie 2011

Timis / Evenimente rutiere

A accidentat un pieton

Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 04.11.2011, în jurul orei 18.30, cu privire la producerea unui accident de circulaţie în localitatea Şag, judeţul Timiş.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie care din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că S. Ioan, de 67 de ani, din localitatea Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a condus un autoturism pe D.N. 59, iar pe raza localităţii Şag l-a surprins şi accidentat pe B. G. Mihai, de 65 de ani, angajat în traversarea regulamentară a părţii carosabile
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, iar poliţişti vor continua cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Cu numere false si fără permis

În urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Deta la data de 04 noiembrie a.c., a fost depistat D. C. Nelu de 25 de ani, care conducea un autoturism pe strada principală din localitatea Voiteg, judeţul Timiş.
Cu ocazia verificărilor efectuate în evidenţele de poliţie s-a stabilit că persoana în cauză nu poseda permis de conducere iar autoturismul era neînmatriculat în circulaţie având montate numere de înmatriculare false.
Poliţiştii i-au întocmit acestuia un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat în circulaţie, care are montate numere de înmatriculare false şi fără a poseda permis d e conducere.


Nu poseda permis de conducere

La data de 06.11.2011, în jurul orei 00.20, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe Bulevardul Iosif Bulbuca, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au depistat în trafic un autoturism condus de S. Sergiu, de 24 de ani.
Din verificările efectuate în evidenţele de poliţie s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere.
Poliţiştii i-au întocmit lui S. Sergiu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie.


Accidente rutiere

Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 05.11.2011, cu privire la producerea unui accident de circulaţie.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie iar din primele verificări efectuate a stabilit că L. Bertalan, de 29 ani, a condus un autoturism pe strada Popa Şapcă din Timişoara, a pătruns în intersecţia cu strada Oituz pe culoarea roşie a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de H. Marius, de 22 de ani, care circula regulamentar.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto L. Bertalan şi a pasagerei Z. L. Adelina, de 25 ani.
În cursul aceleiaşi zile poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că în localitatea Gottlob, judeţul Timiş a avut loc un accident rutier.
Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că M. T. Vasile, de 18 ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Comloşu Mare spre Gottlob, iar din cauza imprudenţei şi a neadaptării vitezei în curbă a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ aflat la marginea carosabilului.
În urma accidentului a rezultat decesul lui G.G. D. de 15 ani, pasager în autoturism şi rănirea conducătorului auto.
Poliţiştii au stabilit că M.T. Vasile nu poseda permis de conducere.