vineri, 4 noiembrie 2011

Timis / Incendiu in Gherman

În data de 3.11.2011, în jurul orei 19.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta au fost sesizaţi de către G. Aurel, din satul Gherman, despre faptul că la un hambar care îi aparţine a izbucnit un incendiu.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă unde s-a constatat că un hambar în care erau depozitaţi aproximativ 5000 de baloţi de lucernă şi fan a luat foc.
Din primele verificări se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza neatenţiei reclamantului de la o scrumul de ţigară deoarece în jurul orei 18.30, a mers în partea din spate a hambarului de unde a luat baloţi ca să hrănească animalele, având la el o ţigară aprinsă, iar după aproximativ jumătate de oră a observat că baloţii au luat foc.
După stingerea incendiului s-a stabilit că prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 25000 de lei. Din fericire nu au rezultat victime omeneşti sau animale.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru distrugere în care se efectuează cercetări pentru identificarea cauzelor incendiului.