joi, 10 noiembrie 2011

Timis / Evenimente rutiere

Cu permisul de conducere suspendat

La data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 10.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Făget, împreună cu cei din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget, în timp ce executau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier pe D.N. 68/A l-au depistat pe O. Laurenţiu, de 32 ani, din localitatea Săcele, judeţul Braşov, care conducea un autoturism pe raza localităţii Coşava, judeţul Timiş.
Din verificările efectuate în evidenţele de poliţie s-a constatat că acesta avea permisul de conducere suspendat.
Poliţiştii vor continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat.

Accident de circulaţie cu biciclist

La data de 09.11.2011, poliţişti au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Lugoj.
Din primele verificări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că A. D. Ştefan a condus un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din Lugoj, iar la intersecţia cu strada Episcop Doctor Ioan Bălan, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclistului care circula regulamentar.
În urma accidentului a rezultat rănirea lui C. Eugenie, de 64 de ani din Lugoj.
Întrucât conducătorul auto emana puternic vapori de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,29 mg/l alcool în aerul expirat.
Faţă de A. D. Ştefan s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările vor continua pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul rutier.