vineri, 11 noiembrie 2011

Timisoara / Accidente de muncă

La data de 10.11.2011, în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au fost anunţaţi cu privire la faptul că la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara a fost adusă cu ambulanţa o persoană care a suferit un accident de muncă.
În acest sens, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că în jurul orei 12.40, T. G. AUREL, de 52 de ani, din Jimbolia, în calitate de angajat al unei societăţi, în timp ce efectua lucrări pentru montarea unui sistem de alarmare la un imobil situat pe str. Iancu Văcărescu, din Timişoara, s-a dezechilibrat în timp ce se afla pe scară şi a căzut, suferind mai multe leziunii.
Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara pentru investigaţii medicale amănunţite.

În aceeaşi dată, în jurul orei 16.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au fost sesizaţi de reprezentanţii aceluiaşi spital despre faptul că o altă persoană se află la urgenţe pentru investigaţii deoarece a suferit un accident de muncă.
La spital s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat că victima accidentată este H. M. Petru, din Timişoara, iar accidentul s-a petrecut la universitatea de pe Calea Aradului, unde lucra la schimbarea ţevilor de apa rece şi canalizare ale unui apartament. În acel moment bărbatul a fost surprins de cărămizile de la masca ce acoperea ţevile.
În cauză au fost anunţaţi şi inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, urmând să se efectueze cercetări pentru a se stabili daca persoana este angajată cu forme legale şi pentru a se stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.