miercuri, 2 noiembrie 2011

Timis / Evenimente rutiere

Nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Jimbolia s-au deplasat în localitatea Cenei unde R. Petru, de 56 de ani, din Timişoara în timp ce conducea pe DJ591 un autoturism, la intersecţia cu DN59B nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier STOP, neacordând prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar pe drumul prioritar.
În urma accidentului au fost răniţi uşor R. Petru şi D. Monica, pasageră în autoturismul care circula regulamentar.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal conducătorului auto pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A accidentat un biciclist şi a părăsit locul accidentului

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi de către medicii Spitalului Clinic Municipal Timişoara cu privire la faptul că la spital se află un bărbat care a fost victima unui accident.
La Clinicile Noi s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat că victima este G. V. Cristian, de 36 ani, din Timişoara, care în timp ce se deplasa pe strada Dimitrie Gusti din Timişoara a fost accidentat de un autoturism care a virat la stânga de pe strada Alexandru Mocioni, din municipiu.
Din informaţiile oferite de către biciclist poliţiştii au început căutarea autoturismului implicat în accident, care a şi fost descoperit la intersecţia străzilor Albinelor cu Ialomiţa, din Timişoara.
Fiind întrebată de autoturism, proprietara acestuia a declarat că autovehiculul a fost împrumutat de concubinul său, în cursul după-amiezii, unui prieten. Din datele obţinute poliţiştii l-au depistat şi identificat în jurul orei 20.30 pe S. A. Bogdan, de 21 ani, din Timişoara, conducătorul autoturismului implicat în accident.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că şoferul a plecat de la locul faptei pentru că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.
Poliţiştii i-au întocmit lui S. A. Bogdan dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

A condus un autoturism neînamtriculat

În data de 01 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul SExţiei Poliţie Rurală Deta l-au depistat pe V. Miroslav, de 24 de ani, din comuna Giera, judeţul Timiş, conducând un autoturism în localitatea Banloc, fără ca acesta să fie înmatriculat.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul este radiat din circulaţie din data de 03.11.2009.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat.