duminică, 6 noiembrie 2011

Timis / Dosare de cercetare penala

Poliţiştii au dispus, cu avizul procurorului de caz, începerea urmăririi penale faţă Iosif S. de 50 ani, din comuna Mănăştiur, judeţul Timiş, pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita admisă de lege, constând în aceea că, în data de 31.07.2011, a condus un autoturism de D.J. 608 B Mănăştiur, având în sânge o îmbibaţie alcoolică, peste limita admisă de lege.
Faţă de Florin C. de 34 ani, din comuna Margina,poliţiştii au dispus, cu a vizul procurorului de caz, începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nevirarea în termen cu stopaj la sursă a contribuţiilor reţinute de la angajaţi, constând în aceea că, în perioada 25 mai - 25 august 2010, în calitate de administrator la o societate comercială, a prejudiciat bugetul de stat cu suma de 7.320 lei, reprezentând contribuţii cu reţinere la sursă.
Cu avizul procurorului de caz, poliţiştii au întocmit un referat de cercetare penală faţă de Adrian N. de 36 ani, din municipiul Timişoara, pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o concentraţie de alcool în aerul expirat peste limita admisă de lege şi care refuză recoltarea probelor biologice, constând în aceea că, în data de 17 iulie 2011, conducând un autoturism de D.J. 694 Dumbrava şi fiind testat cu aparatul etilotest care indica o valoare peste limita admisă, a refuzat în continuare recoltarea probelor biologice.