vineri, 4 noiembrie 2011

Timisoara / Spalatorie ... fiscala

În urma unui control efectuat de poliţiştii Secţiei 3 împreună cu reprezentanţi ai Gărzii de Mediu la societatea comercială aparţinând lui B. Romică, membrii comisiei de control au suspendat activitatea societăţii până la remedierea deficienţelor.
În data de 30.10.2011, s-a efectuat un control la o spălătorie auto situată pe bulevardul Dâmboviţa din municipiul Timişoara, ocazie cu care au fost verificate documentele privind legalitatea funcţionării acesteia.
Deşi proprietarul a negat că foloseşte spălătoria în scop comercial, în interior au fost găsite două autoturisme la spălat şi câteva covoare aflate la uscat şi trei persoane care se ocupau de spălatul autoturismelor.
De asemenea mai mulţi conducători auto au declarat că şi-au spălat contracost în mod frecvent autoturismele în acest loc.
În urma controlului s-a constatat că respectiva spălătorie funcţiona fără acte de reglementare motiv pentru care a fost sancţionată cu amendă de 10.000 de lei, fiind totodată suspendată activitatea până la intrarea în legalitate.