marți, 27 septembrie 2011

Caraş-Severin / Infotrafic penal

Pe DN 6 fără permis

În seara zilei de 26.09.2011, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localităţii Buchin.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de către B.PETRU, în vârstă de 43 de ani, însă nu posedă permis de conducere.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

A traversat neregulamentar şi a fost acroşată de un moped

În dimineaţa zilei de 26.09.2011, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe strada 1 Decembrie din Bocşa şi soldat cu rănirea unei persoane.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce M.IOAN, în vârstă de 37 de ani, conducea un moped, a acroşat o femeie de 71 de ani, care a încercat să traverseze strada prin loc nepermis.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară atât a femeii, cât şi a conducătorului mopedului, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestora.
Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Verificările au indicat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere şi nici nu a urmat cursul de legislaţie rutieră, iar mopedul nu era înregistrat.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.