miercuri, 21 septembrie 2011

România / PP-DD a intrat în legalitate

Magistrații Curții de Apel București au admis, luni, 19 septembrie 2011, recursul Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) și au admis cererea de înregistrare a acestuia în Registrul partidelor politice.
Decizia Curții de Apel București este definitivă și irevocabilă.
Cererea de înființare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu a fost înregistrată la Tribunalul București în 12 aprilie 2011, însă a fost respinsă la data de 7 iunie 2011, după ce, la începutul lunii aprilie, a mai fost respinsă, definitiv, de către Curtea de Apel București, o altă cerere de înființare a formațiunii politice, sub denumirea de Partidul Poporului.
Procesul s-a dovedit unul complex, fiind depuse peste 50 de cereri de intervenție și o solicitare de suspendare a judecării recursului.
După deliberare, instanța Curții de Apel București a respins toate cererile formulate împotriva Partidului Poporului – Dan Diaconescu și s-a pronunțat în favoarea acordării de personalitate juridică acestei formațiuni politice pentru care au fost depuse aproximativ 50.000 de semnături.
În perioada următoare vor avea loc alegeri în toate organizațiile locale, iar în preajma zilei naționale a României va avea loc Congresul partidului.
Dan Diaconescu, fondatorul acestui proiect, împreună cu presedintele partidului, Simona Man, și cu întreaga echipă care a contribuit la obținerea acestui succes, mulțumesc tuturor celor care au crezut, au sperat și au dat forță singurei construcții politice din România care aparține poporului și le garantează tuturor românilor că acțiunile partidului se vor derula sub lozinca PP-DD, ceea ce reprezintă Progres și Prosperitate - Dreptate și Demnitate.
Biroul de presă PP-DD