vineri, 16 septembrie 2011

Timiş / Infotrafic penal

Dosar penal pentru contrabandă cu ţigări

În data de 15 septembrie 2011, în jurul orei 05.45, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, au desfăşurat activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier pe strada Cloşca din Timişoara, au oprit un autoturism.
Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte G. Cristian, de 31 de ani, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost depistate 613 pachete de ţigări netimbrate de provenienţă străină.
Cercetările sunt efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată de reprezentanţii din cadrul Direcţiei Regionale Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara.

Conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie, la data de 15.09.a.c., în jurul orei, 21.00, în timp ce executau serviciul de patrulare pe Calea Aradului din Timişoara, au oprit pentru control un autoturism condus B. C. Dumitru, de 39 ani.
Deoarece emana puternic vapori de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Clinic Municipal pentru recoltarea de probe biologice.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.