luni, 26 septembrie 2011

Timiş / Infotrafic penal

Autoturism neînmatriculat şi fără permis de conducere

În data de 25.09.2011, în jurul orei 06.00 în timp ce desfăşurau activităţi de control al traficului rutier, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 l-au depistat pe strada Nicolae Andreescu din Timişoara pe C. S. COSMIN, de 18 ani, din comuna Cărpiniş, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor efectuate s-a mai stabilit că plăcuţele cu numerele de înmatriculare care erau montate pe autoturism aparţin unui alt autovehicul.
În cauză poliţiştii au procedat la ridicarea plăcuţelor de înmatriculare şi i-au întocmit conducătorului auto dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie şi punerea în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru furt
În data de 25 septembrie 2011, în jurul orei 13.15, poliţiştii Secţiei 8 Rurale Deta, au fost sesizaţi de către A. OVIDIU, din comuna Cărpiniş, despre faptul că F. F. DUMITRIŢA, din Stamora Germană, concubina reclamantului, i-a sustras autoturismul.
La faţa locului poliţiştii au stabilit, că F. F. DUMITRIŢA pe fondul unor neînţelegeri, a plecat cu respectivul autoturism la mama sa în Stamora Germană, în noaptea de 24/25.06.2011, în jurul orei 03.00, din localitatea Stamora Română, unde locuia cu reclamantul. În urma verificărilor s-a mai stabilit că autovehiculul fusese cumpărat de cei doi în urmă cu câţiva ani, din Italia.
În urma intervenţiei poliţiştilor F. F. DUMITRIŢA a înapoiat autoturismul concubinului său A. Ovidiu.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt între rude, deoarece A. Ovidiu a depus plângere împotriva concubinei sale pentru furt.
A fost depistat conducând un autoturism neînmatriculat
În data de 25.09.a.c., în urma unei acţiuni efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Făget, în jurul orei 19.10, a fost depistat S. SAMUEL, de 21ani, domiciliat în comuna Barna, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 23.09.2011.
Poliţiştii i-au întocmit conducătorului auto dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.