vineri, 30 septembrie 2011

Caraş-Severin / Persoanele implicate au fost identificate de poliţiştii de frontieră

Politistii de frontiera au identificat cele patru persoane implicate in infractiunea de contrabanda cu tigari din data de 27 septembrie.
Cu ocazia continuarii cercetarilor asupra activitatii infractionale de contrabanda din data de 27.09.2011 a numitului C.Emanuel, de 20 ani, care a fost gasit, pe malul raului Nera, avand asupra sa 4.450 pachete de tigari de provenienta sarbeasca, s-a constatat ca acesta a fost sprijinit de alte patru persoane.
Politistii de frontiera din cadrul S.P.F.Socol au identificat cele patru persoane implicate in savarsirea infractiunii de contrabanda cu tigari, pe numele lor, C.Oliver, I.I.Ciprian, T.Emilian, G.Marian, cetateni romani, din judetul Caras-Severin, cu varsta cuprinsa intre 18 si 31 ani.
In urma analizarii faptei, asupra numitului C.Emanuel a fost dispusa masura de arest preventiv pentru 10 zile, iar pe numele celor patru persoane identificate s-a dispus masura de interzicere a parasirii tarii pe o perioada de 30 zile, incepand cu data de 28.09.2011, in conformitate cu art. 145 indice 1 C.P.P.