joi, 15 septembrie 2011

Timişoara / Tentativă de furt

În cursul zilei de 14.09.2011 în jurul orelor 22, agentul de poliţie locală P.O, în timp ce se deplasa către domiciliu, aflându-se în zona străzii Zürich, a observat faptul că două persoane de sex masculin având asupra lor o plasă de culoare neagră stăteau aplecaţi în spatele unui autoturism marca Dacia de culoare roşie, prezentând astfel indicii că se săvârşeşte sau se pregăteşte săvârşirea unei infracţiuni. Agentul de poliţie locală s-a sesizat din oficiu despre acest fapt. La vederea agentului de poliţie cele două persoane s-au ridicat şi s-au deplasat în direcţia străzii Renaşterii, iar la somaţia acestuia de a se opri, au luat-o la fugă. Trecând la urmărirea celor doi, aceştia au aruncat plasa ce o aveau asupra lor, care conţinea un recipient de plastic de 6 l.
Una dintre persoane a fost prinsă si imobilizată, agentul solicitând sprijinul prin intermediul dispeceratului Poliţiei Locale. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei Locale Timişoara.
Conform prevederilor art.12 din Legea nr.155/2010 şi ale art.23, lit.e din HG 1332/2010, s-a procedat la reţinerea, conducerea şi predarea persoanei, numitul D.D.F în vârstă de 21 ani din com. Giarmata Vii, jud.Timiş, a bunurilor şi valorilor găsite asupra sa, către Secţia 1 Polţie din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara în vederea continuării cercetărilor.