joi, 15 septembrie 2011

Timiş / Infotrafic penal

Cercetări cu privire la producerea unui accident de circulaţie

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie între localităţile Iecea Mare şi Lenauheim.
Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că A. Constantin, de 50 de ani, din municipiul Timişoara, în timp ce conducea un moped a executat virajul la stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Z. Dumitru, de 56 d ani, ce se afla în depăşirea mopedului.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoara conducătorului mopedului care a fost transportat la Spitalul Municipal Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducea un utilaj agricol deşi nu poseda permis de conducere

În data de 14septembrie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii l-au depistat pe A. C. Gheorghe, de 27 ani, din localitatea Mănăstireni, judeţul Botoşani, fără forme legale în Şag, care a condus un tractor în aceeaşi localitate.
Poliţişti au procedat la verificarea în evidenţele de poliţie constatând că acestuia nu poseda permis de conducere.
S-a întocmit pe numele lui un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.