luni, 12 septembrie 2011

Timiş / Infotrafic penal

Accident rutier produs pe D.J. 692

Poliţiştilor le-a fost semnalat la data de 11.09.2011, în jurul orei 20.30, faptul că pe DJ.692 a avut loc un accident rutier.
La faţa locului s-a deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier care au stabilit în urma verificărilor efectuate că R. Nicolae, de 60 ani, a condus un autoturism din direcţia Băile Calacea către Carani, iar din cauza unei defecţiuni la roata stânga fata care s-a dislocat, a pierdut controlul direcţiei de deplasare părăsind partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerei P. A. D., de 13 ani, pasager pe scaunul din spate al autoturismului.

Conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie l-au depistat, la data de 10.09.2011 pe B. D. Narcis, de 24 ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Frigului din municipiul Timişoara.
Deoarece acesta emana puternic vapori de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Clinic Municipal pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele său poliţiştii au întocmit un dosar pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În data de 11 septembrie 2011, în jurul orei 04.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Jebel au desfăşurat o acţiune cu ocazia sărbătorii câmpeneşti din localitatea Birda.
În acest sens, l-au depistat pe S. C. M., de 24 ani, care conducea un autoturism între localităţile Opătiţa şi Birda, judeţul Timiş, fără a poseda permis de conducere fiindu-i întocmit un dosar de cercetare penală.