marți, 13 septembrie 2011

Timiş / Accident de circulaţie pe D.N. 59 B

Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 12 septembrie 2011,în jurul orei 19.00, cu privire la producerea unui accident rutier pe D. N 59 B.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări efectuate au stabilit că C. V. Constantin, de 23 de ani, din localitatea Toager, judeţul Timiş, a condus un autoturism DN 59B, iar la km. 43, pe fondul consumului de alcool şi a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul volanului răsturnându-se în afara părţii carosabile.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei
Din verificările efectuate în evidenţele de poliţie s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere.
În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului din autoturism P. A. M., de 15 ani, din localitatea Livezile, judeţul Timiş.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi fără a poseda permis de conducere şi vătămare din culpă.