marți, 27 septembrie 2011

Timiş / Infotrafic penal

Accident rutier

În data de 22 septembrie 2011, în jurul orei 16.10, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Timişoara.
De urgenţă s-a deplasat la faţa locului un echipaj de poliţie iar din primele verificări efectuate s-a stabilit că G. Iulia, de 50 de ani, a condus un autoturism pe strada Mircea Cel Bătrân şi la intersecţia cu strada Deportaţii de la Bărăgan a intrat în coliziune cu S. O. Damaris, care circula cu bicicletă fără a respecta semnificaţia indicatorului Cedează trecerea.
În urma accidentului a rezultat rănirea biciclistei de 17 ani.
În cauză cercetările vor continua pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

A părăsit partea carosabilă din cauza oboselii

Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 26.09.2011, în jurul orei 05.45, prin apelul de urgenţă 112 , despre producerea unui accident rutier pe D.N. 6.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la locul producerii accidentului iar din primele verificări efectuate au stabilit faptul că P. B. Bogdan, de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, a condus un autoturism pe raza localităţii Belinţ, judeţul Timiş, din cauza oboselii a adormit la volan părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un podeţ.
În urma accidentului a rezultat rănirea lui C. P. Ionuţ, de 29 de ani, din localitatea Corabia, judeţul Olt, pasager în autoturism.
Poliţiştii vor continua cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul rutier.

Poliţiştii au instrumentat mai multe dosare penale

Cu avizul procurorului de caz, poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale în dosarul privind pe Ioan P., de 47 ani, din municipiul Lugoj, P. de 71 ani, din Făget şi Irimie M. de 55 ani, din Făget, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de transmiterea către public a operelor sau produselor purtătoare de drepturi conexe, prin unde radio, instrumente de reproducere ori cablu TV, fără autorizaţie.
Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Poliţiei Rutiere, în timp ce acţionau în sistem integrat pe linia combaterii faptelor ilegale la regimul circulaţiei rutiere, l-au depistat pe Samuel S., de 21 ani, din localitatea Bârna, judeţul Timiş, care conducea pe raza localităţii Traian Vuia, un autoturism neînmatriculat în circulaţie, fiindu-i întocmit un dosar de cercetarea penală.

Sub influenţa băuturilor alcoolice

În timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier, poliţiştii au fost sesizaţi la data de 26.09.a.c, să se deplaseze pe strada Martir Constantin Popescu din Timişoara deoarece a avut loc un accident de circulaţie.
Ajunşi la faţa locului poliţiştii au stabilit că K. I. Sebastian, de 39 de ani, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu un alt autoturism.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest iar pentru K. I. Sebastian rezultatul a fost de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la spital pentru recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii i-au întocmit acestuia un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Fără permis de conducere

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza localităţii Periam, poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală au depistat pe strada Vişinului, un autoturism condus de R. Valentin , de 18 ani, din localitatea Pesac, judeţul Timiş.
Din verificările efectuate în evidenţele de poliţie s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere fiindu-i întocmit un dosar de cercetare penală.