miercuri, 28 septembrie 2011

Timiş / Infotrafic penal

Din cauza neatenţiei în conducere a ieşit în decor

În data de 27 septembrie 2011, în jurul orei 12.25, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui incident rutier pe raza localităţii Coşteiu.
La faţa locului a fost identificat B. Ion, de 60 de ani, din comuna Coştei, conducătorul unui moped, care pe fondul neatenţiei în conducere, s-a speriat de un cablu de curent care se afla deasupra carosabilului, a pierdut controlul ghidonului şi a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un pom ornamental.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii continuă cercetările.

Nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi în data de 27 septembrie, în jurul orei 18.01, despre faptul că a avut loc un accident de circulaţie pe DN 59.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că în timp ce conducea un autoturism, P.V.Adrian, de 54 ani domiciliat in Timişoara, nu a respectat semnificaţia indicatorului,,STOP' la intersecţia drumurilor DJ.592 cu DN.59, intrând în coliziune cu un moped condus de C. Ştefan, de 55 ani, din Timişoara care circula regulamentar pe direcţia Timişoara - Şag.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului.
În cauză se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.