vineri, 16 septembrie 2011

Timiş / Cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni

La data de 11.09.2011, în jurul orei 4, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta, au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către G. M. Florina, de 18 ani, din localitatea Jamu Mare, judeţul Timiş, cu privire la faptul că, în timp ce se întorcea de la discoteca din localitatea de domiciliu, cu autoturismul său, i-a fost blocată calea de un alt autoturism.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat de urgenţă la faţa locului unde au stabilit că din acel autoturism a coborât T. V. Mihai, de 29 de ani, care a început să îi lovească autoturismul cu o bâtă şi adresându-i cuvinte şi expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă.
Pe numele său, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere, iar magistraţii au dispus cercetarea sa în stare de libertate fiind luată măsura interdicţiei de a părăsi localitatea pentru 30 de zile.
Aflându-se în continuarea cercetărilor, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au executat un mandat de aducere emis de procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi constituire la un grup infracţional.