duminică, 25 septembrie 2011

Timiş / Infotrafic penal

*În noaptea de 23/24.09.a.c., în jurul orei 01.50, cu ocazia desfăşurării activităţilor specifice poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Sînandrei l-au depistat pe Ţ. Nicolae Tudorel, de 32 de ani, din comuna Becicherecu Mic, judeţul Timiş.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date ale poliţiei a reieşit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie, iar autoturismul condus avea plăcuţele cu numerele de înmatriculare false.
Deoarece pe durata verificărilor, conducătorul auto emana puternic vapori de alcool acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Clinic Municipal Timişoara în vederea recoltării probelor biologice.Persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ,,conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere auto' ,, conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu plăcuţe de înmatriculare false' ,,conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie de alcool mai mare de 0,80 g alcool pur în sânge'
Poliţiştii vor continua cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
*În data de 23 septembrie 2011, în jurul orei 17.55, pe Calea Şagului din Timişoara a fost depistat H. Iosif, de 56 de ani, din Timişoara care se deplasa la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Timiş.
Întrucât pe durata verificărilor acesta emana vapori de alcool poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltare probe biologice.
Conducătorul auto R. Adrian, de 29 de ani, din Timişoara, a fost depistat de poliţişti în noaptea de 22/23.09.2011, în jurul orei 02.00, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe Calea Aradului din aceeaşi localitate.
Din cauza faptului că acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Clinic Judeţean, unde s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
*În ziua de 24.09.a.c., pe Calea Buziaşului din Timişoara, poliţiştii l-au depistat pe S. Gyula, de 39 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism.
Deşi se afla la volanul unui autovehicul acesta emana puternic vapori de alcool, fapt pentru care a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auito a fost condus la spital pentru recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate situaţiile de mai sus poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolica peste limita legală.