miercuri, 8 iunie 2011

60.380 kg porumb boabe confiscate de poliţie

Poliţiştii au depistat în trafic trei autotractoare care transportau cereale fără a deţine documente de provenienţă

În data de 07.06.2011, în jurul orei 14.00, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Iecea Mare şi Cărpiniş împreună cu lucrători din cadrul S. J.I.P.I. Timiş, au oprit pentru control la ieşirea din localitatea Iecea Mare spre localitatea Lenauhaim, trei autotractoare conduse de L. Robert, Z. Tiberiu şi B. Robert, care tractau câte o semiremorcă încărcată cu cereale (porumb boabe), pentru care nu au putut prezenta documente de provenienţă.
Împreună cu comisarii din cadrul Gărzii Financiare Timiş s-a procedat la cântărirea remorcilor încărcate cu porumb constatând că cele trei vehicule transportau cantitatea 60.380 Kg, porumb boabe, în valoare de 60.380 lei.
Întreaga cantitate de porumb boabe şi autovehiculele implicate au fost confiscate de către Garda Financiară, urmând a fi extinse cercetările cu privire la beneficiar.

Poliţiştii au depistat doi tineri care nu au achitat contravaloarea carburantului alimentat dintr-o staţie peco

În data de 07 iunie 2011, poliţiştii din cadrul Postul de Poliţie Topolovăţu Mare , judeţul Timiş, au fost sesizaţi de către G. Constantin, lucrător la o staţie peco din localitate Şustra, judeţul Timiş, despre faptul că o persoană a alimentat cu benzină un autoturism de culoare verde, înmatriculat în străinătate şi nu a achitat contravaloarea carburantului.
Au fost anunţaţi si poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Belinţ, care l-au oprit în trafic.
În urma legitimării s-a constatat că autoturismul era condus de U. Ioan , de 25 ani, fiind însoţit de fratele său, U. Florin, de 22 de ani, ambii din localitatea Bahnea, judeţul Mureş.
Cei doi au recunoscut că au alimentat autoturismul cu benzină în valoare de 150 de lei, dar au plecat fără să achite contravaloarea deoarece nu aveau bani. Poliţiştii le-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările vor continua.

Depistaţi de poliţiştii după ce au încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-un magazin

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Comunale Săcălaz, la data de 07.06.2011, în jurul orei 08.30, au fost sesizaţi de către A. Veronica, din comuna Sânmihaiu Român, , judeţul Timiş, despre faptul că în noaptea de 06/07.06.2011 persoane necunoscute au încercat să pătrundă prin forţarea uşii de acces, în incinta magazinului alimentar cu sediul în localitatea Săcălaz.
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural Timişoara şi cei din cadrul Postului de Poliţie Săcălaz, au fost identificate trei persoane suspecte de comiterea tentativei la infracţiunea de furt calificat, respectiv S. M. M.Claudiu, de 20 ani, din comuna Orţişoara, judeţul Timiş, M.B., de 15 ani şi R.C.F. , de 13 ani, ambii din localitatea Săcălaz., care au încercat să pătrundă în interiorul magazinului alimentar dar care la declanşarea sistemului de alarmă s-au speriat şi au fugit.
Poliţiştii vor continua cercetările pentru documentareaîntregii lor activităţi infracţionale.

Poliţiştii au depistat o persoană care poseda mandat de executarea pedepsei cu închisoarea

La data de 07 iunie a.c. , în timp ce desfăşurau activităţi specifice muncii de poliţie poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, l-au depistat pe strada Nufărului din localitate, pe T. A.Cosmin, de 26 de ani, pentru care Judecătoria Sânnicolau Mare a emis un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea de 11 luni pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi punere în circulaţie a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.
Persoana în cauză a fost depusă în arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş