joi, 2 iunie 2011

Rampe clandestine

Având în vedere constatările poliţiştilor locali precum şi sesizările cetăţenilor din zona spl. Tudor Vladimirescu privind formarea unei rampe clandestine la intersecţia bv. Iuliu Maniu cu spl. Tudor Vladimirescu de către persoane care abandoneză diverse deşeuri, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului au desfăşurat în data de 01.06.2011 o acţiune în care au fost depistate 8 persoane în timp ce abandonau deşeuri pe acest amplasament.
Persoanele depistate cu ocazia desfăşurării acestei acţiuni au fost sancţionate contravenţional cu amendă cuprinsă între 200 lei şi 2000 lei, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. S- au aplicat amenzi în valoare de 1600 lei. Acţiunile poliţiştilor locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului vor continua şi în alte zone ale municipiului Timişoara în care se abandonează deşeuri şi se formează rampe clandestine.
În conformitate cu OUG. 78/2000 privind regimul deşeurilor, este interzisă abandonarea deşeurilor şi ambalajelor pe spaţiile verzi, căile de comunicaţie, în locuri publice sau în alte locuri nepermise, fapat constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 200 la 2000 lei pentru persoanele fizice şi de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru persoanele juridice.
Mudura Voicu- purtător de cuvânt
POLIŢIA LOCALĂ TIMISOARA