luni, 13 iunie 2011

Julieta din Lugoj a furat o pungă cu pulpe de pui. Prejudiciul a fost recuperat...

Poliţiştii secţiei patru au depistat cinci persoane care au furat mai multe bunuri

În data de 12.06.2011, în jurul orei 13.40 , poliţiştii secţiei patru au depistat pe Calea Torontalului, din Timişoara pe G. L. Nicolae, de 25 de ani, din Sînandrei, B. Petru, de 24 ani, în Timişoara din sat Cernăteaz, F. I. Gabriel, de 24 de ani, din sat Bogei comuna Tăuteu, G. Pavel, de 30 de ani, din Sînandrei şi V. Daniel, de 29 de ani, din sat comuna Tăuteu, judeţul Bihor, care în data de 12.06.2011, în jurul orei 13.00 au sustras 22 de grinzi de fier, şapte table pline cu deşeuri metalice, un ax din fier de circa patru metri şi o bornă auto din cupru din zona Pieţei Mehala.
Persoanelor în cauză li s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi vătămare corporală, fiind cercetaţi în stare de libertate. Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal G. L. Nicolae şi G. Pavel pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală deoarece în data de 12.06.2011, după ce au comis furtul l-au agresat fizic pe B. Viorel.
În cauză se continuă cercetările.

Poliţiştii au identificat conducătorul unui autoturism care după ce a fost implicat într-un accident a părăsit locul faptei

În data de 11.06.2011, în jurul orei 22.00 poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.N. 6 a fost înregistrat un accident de circulaţie în care a fost implicată o motocicletă, iar conducătorul auto vinovat a părăsit locul accidentului.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier stabilind faptul că F. A. GEFREY conducătorul autoturismului care circula din direcţia Becicherecul Mic către Timişoara nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire a unui autoturism, intrând in coliziune cu o motocicletă care se afla angrenată în depăşire.
În urma accidentului motocicleta condusa de V. ROBERT şi pe care era ca pasager V. M. SIMINA a fost proiectata în afara părţii carosabile pe partea stângă a direcţiei de deplasare , iar conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea neoprind la locul accidentului.
Conducătorul autoturismului a fost identificat în urma descrierii autoturismului său de către martorii oculari. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că V. ROBERT, conducătorul motocicletei, avea permisul de conducere suspendat din 29.05.2011 pentru conducerea unui autoturism sub influenta băuturilor alcoolice.
În urma accidentului au rezultat avarii la autoturism si motocicletă, precum şi rănirea uşoară a pasagerilor motocicletei
În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal conducătorului autoturismului pentru comiterea infracţiunii de părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat intr-un accident de circulaţie În urma căruia a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei.
Conducatorului motocicletei , V. ROBERT, i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal unui conducător auto care a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

În timp ce executau serviciul de supraveghere si control al traficului rutier în localitatea Checea, judeţul Timiş, în data de 12.06.2011, în jurul orei 20.30, poliţiştii au oprit pentru control pe strada Principală din localitate, un autoturism , al cărui conducător auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au trecut la testarea conducătorului auto, S. Dorel, din sat Tîmpa , judeţul Hunedoara, cu aparatul alccoltest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.
Oamenii legii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Poliţiştii lugojeni au întocmit dosar penal pentru furt calificat

In data de 12.06.2011, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi despre faptul că a avut loc un furt dintr-un magazin din municipiu. La faţa locului s-a deplasat un echipaj care în urma verificărilor efectuate au reuşit identificarea autorului.
Poliţiştii au stabilit că M. Julieta a sustras de pe pultul magazinului din Piaţa George Coşbuc din Lugoj, o punga conţinând mai multe pulpe de pui.
Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate, bunul fiind predat predat părţii vătămate.
Poliţiştii au întocmit femeii dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, în cauză continuându-se cercetările faţă

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la condiţiile producerii unui accident

Poliţiştii din cadrul poliţiei oraşului Jimbolia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în faţa Primăriei Gotlob a avut loc un accident. Deplasându-se la faţa locului poliţiştii au stabilit că Emanuel. G.C. , de 46 ani, din comuna Gotlob, judeţul Timiş, în timp ce conducea un moped neînregistrat la primărie pe fondul consumului de alcool, a piedut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat regulamentar în faţa primăriei comunei Gotlob.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Timişoara.
În cauză se continuă cercetările.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş