luni, 20 iunie 2011

Infotrafic penal

Poliţiştii au depistat mai mulţi conducători auto sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 18.06.2011, în jurul orei 21.20, în timp ce îşi executau atribuţiile de serviciu, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare, au depistat, între localităţile Sânpetru Mare şi Saravale, pe C. Petru, de 32 ani, din Sânnicolau Mare, care conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

In data de 19.06.2011, in jurul orei 18.15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, au depistat în trafic pe I. AUREL de 58 ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Pădurea Verde, din Timişoara în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Municipal Timişoara, unde i-au fost recoltate probe biologice.
Poliţiştii au întocmit dosare penale celor doi conducători auto pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legal admisă

Poliţiştii efectuează verificări cu privire la condiţiile producerii unui incident

În data de 19 iunie 2011, în jurul orei 20:40, poliţiştii oraşului Gătaia au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 58 B a avut loc un incident de circulaţie. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care au constatat că L. O. GABRIELA, de 28 de ani, din Deta, conducând un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed. La ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă, conducătoarea auto a pierdut controlul autoturismului şi a intrat in şanţul de pe marginea drumului aflat pe sensul opus de mers.
În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale constând în avariile produse la autoturismul implicat în incident.

Poliţiştii au întocmit dosar penal unui tânăr care a distrus trei autoturisme în timp conducea un auto sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere

In data de 18.06 a.c., în jurul orei 22.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe Calea Martirilor din Timişoara a avut loc un accident.
Deplasându-se la faţa locului , poliţiştii au constatat că M. P. IOAN, de 21 ani, din comuna Şag, în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune cu trei autoturisme care se aflau parcate regulamentar în afara părţii carosabile.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere , iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
În urma incidentului a rezultat avarierea celor patru autovehicule, iar conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Timişoara, pentru recoltarea de probe biologice.
Poliţiştii au întocmit dosar penal conducătorului pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală şi fără a poseda permis de conducere.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş