vineri, 10 iunie 2011

"Dansul în jurul lumii"

Miercuri, 15 iunie, sunteti invitati la spectacolul de dans sportiv "Dansul in jurul lumii". Este un eveniment marca Magnum Team desfasurat la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul de la orele 20.00.
Pornim in pasi de dans intr-un tur in jurul lumii de la cele doua Americi, prin Europa si Asiei pentru a ajunge in cele din urma, acasa, la dansurile romanesti. In cadrul spectacolului dansurile aparute in aceste zone geografice va vor fii prezentate de catre elevii clubului nostru, de la cei mai mici pana la cei mari, campioni ai multor competitii interne si internationale.
Asadar va asteapta un show incendiar de lumina, culoare si sunete care va vor duce intr-o calatorie imaginara in jurul lumii de la un continent la altul, de la o cultura la alta. Totul va fi acompaniat de pasi de dans captivanti, care ofera o noua abordare dansurilor traditionale din diferitele zone ale globului.
Biletele la spectacol se gasesc la Sala festiva a Liceului C.D. Loga de luni pana vineri intre orele 17.00-21.00 precum si la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului. Pretul unui bilet variaza intre 10- 15 lei.
Magnum Team