joi, 2 iunie 2011

Dezbatere publică privind Liceul de Arte Plastice

Primarul Municipiului Timişoara, dl Gheorghe Ciuhandu, a decis, în urma solicitărilor formulate de Liceul de Arte Plastice Timisoara si Asociatia Pro Democratia, ca dezbaterea publică de astăzi pe marginea proiectului de hotărâre privind necesitatea amplasării de construcţii modulare în curtea şcolii cu clasele I-VIII nr. 9 şi închirierea acestora pentru desfăşurarea procesului de învăţământ al Liceului de Arte Plastice Timişoara să fie amânată pentru data de luni, 6 iunie 2011, ora 15.00.
Facem precizarea că organizarea dezbaterii publice în data de 02.06.2011 ar fi fost perfect legală, întrucât solicitarea pentru organizarea dezbaterii a venit în data de 30.05.2011. Conform Legii 52/2003, dezbaterile publice "trebuie să se desfăşoare în cel mult zece zile de la publicarea datei şi locului unde urmează să fie organizate". Totuşi, am hotărât amânarea dezbaterii pentru ca persoanele interesate să aibă timpul "rezonabil", conform solicitării, pentru o bună pregătire a acesteia.
La dezbatere sunt aşteptate sa participe toate persoanele interesate. Materialele sunt publicate pe site-ul www.primariatm.ro, la rubrica "Proiecte de hotărâre". Cei interesaţi se pot adresa şi în scris cu propuneri privitoare la aceste materiale până în data de 6 iunie 2011, Direcţiei Comunicare - Biroul Relaţii Publice, cam. 121, în format electronic - la adresa ciprian.nyari@primariatm.ro, sau prin fax, la nr. 0256/ 204.886.
Biroul Relaţii Publice