joi, 2 iunie 2011

Au sărit gardul...

În cursul zilei de 01.06.2011, în jurul orelor 16:00 poliţiştii locali au depistat doua persoane, Petre M. din jud.Mehedinti si Cristinel C. din jud.Neamt, care au pătruns, pe spatiul fostei UM 977 de pe Calea Aradului din Timişoara, cu încălcarea normelor legale de acces, acest spatiu fiind imprejmuit cu gard iar poarta de acces asigurata cu lacat.
În conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicată, "pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, regiilor autonome, societăţilor comerciale, partidelor sau altor formaţiuni politice, organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ambasadelor şi reprezentanţelor altor state ori ale organizaţiilor internaţionale de pe teritoriul României, precum şi ocuparea fără drept a terenurilor aparţinând ambasadelor şi reprezentanţelor sau a terenurilor situate în perimetrul acestora ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine;" constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 lei.
Persoanele in cauza, au fost sancţionate contravenţional conform art.4, lit.c din Legea nr.61/1991 - republicata cu o amenda de 500 lei.
Mudura Voicu- purtător de cuvânt
POLIŢIA LOCALĂ TIMISOARA