miercuri, 22 iunie 2011

Fundaţia "Pentru Voi" caută voluntari de vacanţă

Fundaţia "Pentru Voi" cauta 5 persoane pentru a se implica intr-un program de voluntariat international desfasurat in colaborare cu Clubul de tineret al Bisericii Olandeze Reformate din Winterswyk (Olanda).
In perioada 2-13 iulie un grup de 20 tineri din Olanda, va renova in mod voluntar locuintele a cinci dintre familiile beneficiare ale Fundatiei "Pentru Voi", care au probleme sociale deosebite. Timp de 7 ore zilnic vor zugravi, vor vopsi geamuri, vor pune gresie, faianta, parchet, facand tot ce se poate intr-un interval atat de scurt pentru a contribui la imbunatatirea conditiilor de viata ale acestora.
"Invitam timisorenii sa faca voluntariat si vor avea parte de 10 zile de neuitat! Isi vor face 20 noi prieteni, vor descoperi o noua cultura, vor exersa o limba straina si nu in ultimul rand, vor schimba viata a 5 familii nevoiase din orasul nostru.” a declarat Alina Sima, coordonator voluntari al Fundatiei „Pentru Voi”.
Voluntarii timisoreni trebuie sa intealega limba engleza sau germana la un nivel de baza/intermediar si au rolul de a asigura comunicarea intre familii si tinerii olandezi, dar si de a ajuta la lucrarile prestate de acestia. Nu este necesara experienta in domeniul constructiilor, ci doar dorinta de a ajuta.
Programul de lucru este intre 9-16, incepand de marti, 5 iulie, pana marti, 11 iulie inclusiv, cu exceptia weekend-ului.
Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la tel: 0256 228 062, 0356 421 216 sau e-mail: voluntar@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Sima.
Va asteptam!
Laila Onu
Director executiv