miercuri, 8 iunie 2011

Întâlnire cu cetăţenii - Deputat Marius Dugulescu

Joi 9 Iunie 2011, ora 18:00, in Parcul Adolescentei (langa Liceul Teoretic Iris), Deputatul Marius Dugulescu continua intalnirile cu cetatenii din Timisoara. De aceasta data, se va intalni cu locatarii de pe Calea Girocului si zona Plavat 2. In timpul intalnirii se vor dezbate atat aspecte ce tin de activitatea parlamentara cat si probleme administrative specifice zonelor respective.
Domnul Dugulescu, deputat al Colegiului 3 Timisoara afirma: "Inca de la inceputul mandatului de deputat am incercat sa raman in constanta legatura cu locuitorii Colegiului 3, astfel de intalniri avand rolul de a cunoaste parerea cetatenilor pe diferite teme de interes general si totodata de a putea cunoaste direct de la locuitori problemele cu care se confrunta. Impreuna am cautat si de cele mai multe ori am gasit solutii pentru rezolvarea problemelor cetatenilor Timisoarei!"

In cadrul Cabinetului Parlamentar situat pe Strada Proclamatia de la Timisoara nr. 7, apartamentul 21, domnul deputat Dugulescu alaturi de stafful sau, sunt la dispozitia cetatenilor dupa urmatorul program:
Program cu Publicul: de Luni pana Vineri intre orele 08:00 si 16:00
Audiente cu Administratia Publica Locala: Miercuri intre orele 10:00 si 12:00
Audiente Parlamentare: Joi intre orele 10:0 si 12:00
Consiliere Juridica Gratuita: Joi intre orele 16:00 si 18:00
Pentru programari trebuie doar sa sunati in prealabil la numarul de telefon: 0356-261434
Marius Dugulescu, deputatul care te asculta!