vineri, 17 iunie 2011

Aquatim aduce uzina de apă la Bega Bulevard

La actuala ediţie a festivalului Bega Bulevard, Aquatim propune timişorenilor un "tur" al staţiei de tratare Bega, principala uzină de apă a oraşului. Vizitatorii vor putea afla detalii despre fiecare din etapele procesului de tratare a apei, de pe cele 10 panouri explicative montate pe malul Begăi.
Panourile sunt concepute pentru copii, cu vârste între 8-12 ani, pentru care drumul apei în staţia de tratare este explicat de către robinetul Robi şi picătura de apă Clara, personaje cunoscute celor mici din programele educaţionale ale Aquatim. Anul acesta, în 22 martie, de Ziua Mondială a Apei, panourile au fost văzute de peste 500 de copii, care au vizitat uzina de apă.
Educaţia ecologică este o responsabilitate pentru orice companie care activează în domeniul mediului, dar şi o responsabilitate la nivel de comunitate. De aceea, Aquatim se implică, pe plan local, în acţiuni educaţionale şi ecologice, compania urmărind să facă cunoscute în primul rând aspectele legate de alimentarea cu apă, resursele şi consumul de apă.