joi, 30 iunie 2011

Campionat Internaţional de Gătit în Aer Liber

In perioada 1 - 3 iulie Primăria Municipiului Timişoara impreună cu Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ şi Asociaţia Naţională de Gastronomie va organiza Campionatul Internaţional de Gătit in Aer Liber “Cupa Banatului in Gastronomie” care se va desfăşura in zona Stadionului Dan Păltinişanu.
Campionatul Internaţional de Gătit in Aer Liber este o competiţie culinară internaţională. Este singura Competiţie Gastronomică Continentală din Romania certificată de World Association of Chefs Societies. Sistemul de inscriere este organizat pe doua grupe: profesionişti şi amatori. Fiecare grupă este jurizată separat de către o comisie internaţională.
Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber se adresează atât specialiştilor (maeştri ai artei culinare, bucătari) cât şi amatorilor (celor pasionaţi de gătitul în aer liber). De ce în aer liber? Conceptul îşi propune să scoată bucătarul din spaţiul său tradiţional de lucru, transformându-l într-o vedetă, iar celui pasionat de gătit să-i stimuleze imaginaţia, să-i ofere ocazia să-şi exerseze talentul, altfel decât o face de obicei. Campionatul le oferă, astfel, amândurora, oportunitatea de a se întâlni şi de a da frâu liber creativităţii (nu este impusă tematica în competiţie).
Premiile principale ale Competiţiei
1.Cupa Clasei Preparate Culinare Reci
2.Cupa Clasei Gătit în Aer Liber - se vor premia toţi câştigătorii secţiunilor clasaţi pe locurile I,II,III
3.Cupa Regiunii
4.Cupa Campionatului
Pentru mai multe detalii accesaţi pagina de internet www.campionatdegatit.ro

BIROUL RELAŢII PUBLICE