marți, 14 iunie 2011

Ghinion pe strada Viorelelor

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la un accident de circulaţie

În data de 13.06.2011, în jurul orei 18.50, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Calea Bogdăneştilor din Timişoara, a avut loc un accident de circulaţie.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie, iar din primele verificări efectuate a rezultat faptul că P. M. Mirela, de 20 de ani, din Sânmihaiu Român, judeţul Timiş, a condus un autoturism, iar la intersecţia străzii Calea Bogdăneştilor cu strada Sibiu a surprins şi accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea drumului public printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului R. R. F., de 10 ani din localitatea Timişoara.
Poliţiştii vor continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor în care a avut loc accidentul.

Depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 13 iunie 2011, în jurul orei 17.20, poliţiştii l-au depistat pe D. Alexandru, de 64 de ani, din Timişoara care conducea un autoturism pe strada Ciprian Porumbescu din aceeaşi localitate, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 1,07mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei..
Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală., iar în cauză cercetările vor continua.

Poliţiştii au depistat o persoană suspectă de comiterea unei tentative de furt

În data de 13.06.a.c., poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o persoană a încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Decebal din Lugoj.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie, iar din verificările efectuate s-a constatat faptul că o persoană a încercat să demonteze radio CD-ul unui autoturism, fiind surprins de o persoană a abandonat la locul faptei o lanternă şi un cuţit.
După aproximativ 20 de minute, poliţiştii l-au depistat pe strada Viorelelor din zona Cotul Mic, pe A. S. Bianco, iar în urma controlului corporal a fost găsit asupra sa o pereche de mănuşi folosită la comiterea faptei.
Poliţiştii i-au întocmit acestuia un dosar penal pentru comiterea tentativei la infracţiunea de furt calificat şi port de armă albă în locurile publice.
Cercetările vor continua pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

Depistat de poliţişti după ce a accidentat un copil

Urmare a informării noastre din data de 13 iunie 2011 cu privire la reţinerea lui C. Mircea, de 22 de ani, din Timişoara, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a accidentat pe strada Bujorilor din aceeaşi localitate, pe G.Ş., de 4 ani, care se afla pe bordura din marginea drumului vă comunicăm faptul că persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă, magistraţii dispunând cercetarea sa în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea Timişoara pe o perioadă de 30 de zile.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş