vineri, 24 iunie 2011

Motor de maşină funcţional, furat ca să-l ducă la fier vechi

În mai puţin de o oră de la sesizare, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au reuşit depistarea a două persoane suspecte de comiterea unui furt dintr-o anexă a unei locuinţe din Timişoara.
În noaptea de 22/23.06.2011, I. Antal , de 53 de ani, împreună cu B. S. Ionel, de 33 de ani, ambii din Timişoara au pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea locuinţei lui B. Ion, de 65 de ani, şi prin tăierea lacătului care asigura uşa de la o anexă au sustras mai multe piese auto, un motor de autoturism şi o maşină de spălat, toate funcţionale.
Din primele cercetări se pare că cei doi intenţionau să depună bunurile sustrase la un centru de colectare a fierului vechi în schimbul unei anumite sume de bani.
Întregul prejudiciu în valoare de 2500 de lei a fost recuperat, iar bunurile au fost predate părţii vătămate.
În urma prezentării lui Antal I., instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Faţă de Ionel B.S., s-a luat măsura reţinere pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii vor continua cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş