duminică, 19 iunie 2011

Accident de muncă mortal

Depistat de poliţişti în timp ce conducea un utilaj neînmatriculat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere

Poliţiştii l-au depistat, în data de 18.06.2011, pe T. Nicolae, de 42 ani din comuna Sânmihaiu Roman, judeţul Timiş, care conducea un utilaj agricol pe strada Gheorghe Adam din municipiul Timişoara fără a fi înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.
În urma verificărilor efectuate în evidenţele de poliţie s-a constatat că persoana în cauză avea permisul de conducere suspendat.
Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurie publice au aunui autovehicul neînmatricut în circulaţe şi având permisul de conducere suspendat.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sânmihaiu Roman, l-au depistat în localitatea Sânmihaiu German, pe T. L. Florin, din Timisoara, care în data de 18.06.2011, în jurul orei 22.40, conducea un autoturism iar din verificările efectuate în evidenţele de poliţie s-a constatat că acesta avea permisul de conducere suspendat până la data de 01.08.2011.
Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentrui săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conduceresuspendat.
Cercetările vor continua.

Poliţiştii au depistat alte două persone care transportau material lemnos fără a deţine documente de provenienţă

În data de 17.06.a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Jamu Mare i-au depistat pe M. D. Pavel, de 22 de ani, din localitatea Bocşa, judeţul Caraş Severin şi B. G. Adrian, de 22 de ani, din comuna Berzovia, judeţul Caraş Severin, în timp ce transportau, primul cu o autoutilitară cantitatea de 2.0 metri cubi lemn foc specia salcam, iar cel de-al doilea cu un atelaj cantitatea de 1 m3 fără a avea avizul de însoţire pentru lemnul respectiv.
Poliţiştii au dispus confiscarea cantităţii de de 3 m3 şi au aplicat câte o sancţiune contravenţională conform Legii 171/2010 în valoare de 2.000 de lei fiecare.

A condus un autoturism deşi de afla sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 17 iunie 2011, în jurul orei 04.00, poliţiştii au depistat pe G. E. Cristina, de 26 ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Dima din aceeaşi localitate fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Judeţean Timişoara în vederea recoltării probelor biologice unde a refuzat-o pe cea de-a două.
Poliţiştii rutieri i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.
În cauză, cercetările vor continua.


Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la un accident de muncă care a avut loc la o fabrică din Timişoara

Poliţiştii, la data de 18. 06.a.c, în jurul orei 13.45, au fost sesizaţi prin apelulde urgenţă 112 despre faptul că la o fabrică din municipiul Timişoara a avut loc un accident de muncă.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie, iar din primele verificări efectuate a rezultat faptul că M. V. Bojidar , de 39 de ani, din localitatea Berzasca, judeţul Caraş-Severin, lucra ca operator în secţia vulcanizare şi în timp ce incerca să repare o presă a fost accidentat de către aceasta.
În urma accidentului persoanei în cauză i-a fost spartă cavitatea toracică şi a decedat.
Au fost anunţaţi şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, iar cercetările în cauză vor continua pentru a se stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs evenimentul.

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la un accident de circulaţie produs pe Bulevardul Take Ionescu

În data de 19.06.2011, în jurul orei 01.50, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe Bulevardul Take Ionescu din Timişoara a avut loc un accident de circulaţie.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că G. V. Melente, de 24 d ani, din localitatea Dracsina, judeţul Timiş, a conduso autoutilitară pe Bulevardul Take Ionescu din Timişoara, a efectuat virajul la stânga spre strada Baader, nu a acordat prioritate, intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de K. D. Adrian care circula din sens opus.
În urma accidentului conducătorul motocicletei a decedat.
Poliţiştii au întocmit pe numele lui G.V.Melente dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru a documenta întreaga sa activitate infracţională.

Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş