luni, 6 iunie 2011

Dosar penal pentru moarte suspectă

Poliţiştii au identificat în trafic un autoturism cu numere false

În data de 05.06.2011, desfăşurându-şi serviciul pe strada Baba Dochia, din municipiul Timişoara poliţiştii timişoreni l-au depistat pe M.A. Otinel, din Timişoara, care a condus un autoturism pe drumurile publice având numere false de înmatriculare. În cauză au fost întocmite actele pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu numere false de înmatriculare.

Le-au fost întocmite dosare penale pentru că au condus autoturisme după ce au consumat băuturi alcoolice

În data de 05 iunie 2011, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier cu aparatul radar, în jurul orei 18.45 , poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control pe raza localităţii Şag un autoturism condus de E. Alex. La testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,53 mg/l în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Timişoara pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit conducătorului auto dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
În jurul orei 12.00 din data de 05 iunie, poliţiştii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism al cărui conducător R. GAVRILĂ, de 40 ani, din Timişoara era sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea indicată a fost de 0,61 mg/l în aerul expirat.
Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 08.00, poliţiştii din cadrul poliţiei comunale Dumbrăviţa au fost sesizaţi de C. Ioan, din Timişoara, că l-a găsit pe fiul său, C. Silviu, de 23 ani, spânzurat, în duplexul familiei , din comuna Dumbrăviţa.
În locuinţă nu a fost găsit niciun bilet de adio, dar rudele au afirmat că în ultima perioadă băiatul era foarte abătut.
La o examinare exterioară nu au fost constatate urme de violenţă. Corpul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii au identificat autorul unui furt din comuna Moşniţa Nouă

În data de 05 iunie a.c. , poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Moşniţa Nouă au fost sesizaţi de către D. S. Sorinel cu privire la faptul că în imobilul proprietate personală situat în comuna Moşniţa Nouă, persoane necunoscute au pătruns în imobil, prin forţarea geamului de la parterul locuinţei, unde au distrus instalaţia de încălzire prin ruperea ţevilor din cupru şi demontarea caloriferelor.
La scurt timp după comiterea faptei poliţiştii au identificat pe V. C. NICOLAE, de 42 ani, din Timişoara care a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat pentru audieri procurorului.
În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Poliţiştii au depistat un bărbat care a furat mai multe bunuri dintr-o cameră de cămin

În jurul orelor 02.00 , din data de 05/06.2011, poliţiştii secţiei cinci poliţie au fost sesizaţi despre faptul că dintr-o cameră de cămin au fost sustrase mai multe bunuri. Din verificările efectuate , poliţiştii au stabilit că S. M. Cătălin, de 29 ani, din Oraviţa, a intrat în căminul de muncitori din curtea Liceului Agricol, la un fost coleg de cameră si profitând de faptul că acesta nu se afla în camera i-a sustras un aparat DVD, o pereche de pantaloni blue-jeans şi o pereche de pantofi sport. Bărbatul a fost surprins şi reţinut în staţia de firobuz de la Facultatea de Agronomie. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.
Prejudiciul de 200 lei a fost recuperat în totalitate. Poliţiştii continuă cercetările.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş