miercuri, 15 iunie 2011

Infotrafic cu dosare penale

Poliţiştii au depistat mai multe persoane care conduceau autoturisme fiind sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 14.06.2011, în jurul orei 07.30, poliţiştii l-au depistat pe T. Sukrija, de 40 de ani, din Timişoara, care a condus un autoturism pe strada Republicii din aceeaşi localitate fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal din Timişoara unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de refuz de a fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
La data de 14.06.a.c., în jurul orei 05.30, a fost depistat de către poliţişti, M. M. Andrei, de 30 de ani, din localitatea Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Şagului din Timişoara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aer expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Timişoara unde au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timiş i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.
Poliţiştii vor continua cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale.

Dosare penale instrumentate la Poliţie Oraşului Făget

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Făget au început, cu avizul procurorului de caz, urmărirea penală într-un dosar penal, faţă de Adrian P., de 25 ani, din comuna Dumbrava, judeţul Timiş, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o imbibaţie alcoolică peste limita legală.
În fapt, la data de 22.04.2011, persoana în cauză a fost depistată in trafic, conducând un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Margina, judeţul Timiş, au început urmărirea penală, cu avizul procurorului de caz, într-un dosar penal întocmit lui Sorin B., de 40 ani, din aceeaşi localitate pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi lovire. Acesta, în data de 20/21.04.2011, a intrat în curtea locuinţei lui Adam F., din aceeaşi localitate, distrugându-i gardul, după care i-a aplicat mai multe lovituri.
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mănăştiur, au dispus, cu avizul procurorului, începerea urmăririi penale în dosarul penal privind pe Istudor F., de 63 ani, din aceeaşi localitate, pentru comiterea infracţiunii de distrugere, , deoarece a incendiat paiele de grâu aflate pe terenul agricol al Elena I.

Poliţiştii au depistat o persoană care conducea un utilaj fără a poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 14 iunie 2011, în jurul orei 19.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe drumul dintre Gătaia şi Sculia, a avut loc incident rutier.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie iar din primele verificări efectuate a rezultat faptul că A. T. Iosif, de 33 de ani, din localitatea Gătaia, judeţul Timiş, a condus un tractor agricol şi în localitatea Sculia a pierdut controlul utilajului intrând într-un stâlp electric de pe marginea carosabilului rupându-l.
În urma verificărilor în evidenţele de poliţie s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere.
Deoarece emana puternic vapori de alcool, persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Deta unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Cercetările vor continua pentru a documenta întreaga sa activitate infracţională.

A pus în circulaţie un autoturism neînmatriculat deşi nu poseda permis de conducere

Poliţiştii rutieri, în data de 15 iunie 2011, în jurul orei 03.10, l-au depistat pe M. P. Cosmin, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în circulaţie pe strada Calea Şagului din Timişoara şi fără a poseda permis de conducere.
Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi punere în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat în circulaţie.
Cercetările vor continua în această cauză.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş