joi, 30 iunie 2011

Centrul Regional Retea Poştală Timişoara

Directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara, Nelu Balas, continua campania interna de intalniri si discutii, cu directorii judeteni si dirigintii de oficii postale din Regionala, conform unui grafic stabilit, astfel incat, pe parcursul lunii iulie, sa fie prezent in toate cele patru judete, deservite de Centru, Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara.
Discutiile vor viza chestiuni de actualitate, legate de reorganizarea prin care trece CNPR, de activitatea fiecarui diriginte, in parte, functie de obiectivele propuse, respectiv de cele realizate.
“Voi discuta cu directorii judeteni tema, pe care eu o consider extrem de importanta, de crestere a numarului de abonamente pentru presa locala, din fiecare judet in parte, in conditiile in care avem contracte numeroase cu aceste trusturi media, pe baza carora postasii nostri sunt rasplatiti cu premii atractive, interesul fiind unul, deopotriva, major. Vreau, de asemenea, sa-i rog pe dirigintii postali sa-si evalueze, lunar, activitatea, pentru a vedea, chiar si in conditii de criza, cum putem sa facem profit si sa ramanem competitivi”, a declarat Nelu Balas.
In cadrul acestor deplasari din Regionala, directorul Nelu Balas va sustine si audientele periodice, atat cu angajatii Postei, cat si cu cei din exterior.
Luni, 4 iulie, Nelu Balas va fi prezent la OJRP Arad si OP Lipova, la ora 9,30, respectiv la Ineu, de la orele 13.