marți, 25 octombrie 2011

Buzias / Balul toamnei

Rotary Club Buzias a organizat in data de 22.10.2011 „Balul Toamnei”, bal de caritate, organizat in statiunea Buzias, la Hotel Parc. Balul de caritate este un eveniment deosebit in activitatea clubului nostru, prin care s-au strans fonduri pentru finantarea proiectului „O sansa pentru copiii bolnavi de diabet si hemofilie”.
Proiectul este realizat de clubul nostru si consta in ajutarea copiilor nevoiasi bolnavi de diabet si hemofilie din intreaga tara, pentru a avea acees la tratament si recuparare la Centrul Medical de Evaluare si Recuperare pentru Copii si Tineri „Cristian Serban” din Buzias, fiind unicul centru din tara specializat in tratamentul si recuperarea copiilor diabetici si bolnavi de hemofilie.
Multumim pe aceasta cale sponsorilor nostri care au facut acest lucru posibil, si anume: Valvis Group SRL. – Domeniile Samburesti, Baschet Club Municipal Timisoara, Politehnica Municipal Handbal Timisoara, Rugby Club Municipal Universitatea de Vest Timisoara, Volei Universitatea Timisoara si Fotbal Club Manchester City, Marea Britanie.
Rotary este o organizatie a oamenilor din diferite profesii, care asigura servicii umanitare, promoveaza standarde etice inalte in toate domeniile de activitate si stabileste relatii de buna intelegere. In intreaga lume exista aproximativ 33.000 de Cluburi Rotary, care au peste 1,2 milioane de membri.