miercuri, 26 octombrie 2011

Caras-Severin / Evenimente rutiere

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere, desfăşurată de lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş în cursul zilei de 25.10.2011, a fost oprită o autoutilitară pentru control.
V.MARIUS, în vârstă de 40 de ani, a fost oprit de poliţişti pe DN6, în afara localităţii Petroşniţa întrucât a condus autovehiculul având o viteză de 82 de km/h pe un sector de drum unde limita de viteză legală este de 70 km/h.
În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul avea permisul reţinut.
În prezent poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
Un tânăr de 29 de ani a fost oprit de poliţişti pentru control în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din Moldova Nouă.
În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Moldova Nouă unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.