vineri, 14 octombrie 2011

Caraş-Severin / Evenimente rutiere

Fără permis de conducere

În data de 14.10.2011, orele 01.40, lucrătorii Biroului rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au oprit pentru control un autoturism Dacia care tracta un alt autoturism, fiind condus (autoturismul tractat) de către B. VASILE, de 27 ani, din Reşiţa.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că B. VASILE nu posedă permis de conducere. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de 'conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere', faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86 alin. 1 din O.U.G. 195/2002 republicată.

Autotir răsturnat în afara părţii carosabile

În data de 13.10.2011, orele 18.05, Secţia 3 Poliţie Rurală Caransebeş a fost sesizată prin Apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe D.N. 6, pe raza localităţii Slatina-Timiş, a avut loc un accident de circulaţie.
Un cetăţean polonez, în vârstă de 42 ani, în timp ce conducea pe D.N. 6 din direcţia Caransebeş spre Orşova un ansamblu de vehicule, într-o curbă la dreapta deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, nu a redus viteza, a pierdut controlul şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
Conducătorul auto se afla singur în autotractor, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare din cadrul I.S.U. Caraş-Severin.
Cetăţeanul polonez a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Caransebeş.