miercuri, 12 octombrie 2011

Timişoara / Evenimente rutiere

A fost depistat băut la volan dar a refuzat recoltarea probelor biologice

În urma activităţilor de control al traficului rutier, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare, au depistat pe S. Toader, din Timişoara în timp ce conducea un autoturism pe D.J.592.
Deoarece bărbatul avea o vorbire incoerentă şi emana miros de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,86mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost dus la spital unde a refuzat recoltarea probelor biologice.
În cauză, poliţiştii i-au întocmit lui S. Toader dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă de lege şi pentru refuzul de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fără permis de conducere

În timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Bocşei din Lugoj, în jurul orei 21.30, poliţiştii din cadrul Biroul Rutier-Lugoj au oprit pentru control un autoturism condus de P. G. Ion, din localitatea Scăiuş, judeţul Caraş-Severin.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.