vineri, 14 octombrie 2011

Timiş / Evenimente rutiere

Poliţiştii au depistat un autoturism implicat într-un eveniment în Oraviţa

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Deta au fost sesizaţi de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin despre faptul că este necesară oprirea în trafic a unui autoturism care a fost implicat într-un eveniment pe raza Oraşului Oraviţa.
A fost anunţată echipa de patrulare din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta care a procedat la oprirea autoturismului respectiv pe raza comunei Moraviţa.
Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind C. VIOREL, de 35 de ani, din Timişoara, care în cursul aceleaşi zile nu i-a achitat proprietarului suma de bani pentru vânzarea respectivului autoturismul, C. Viorel plecând şi cu banii şi cu autoturismul.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul Politiei Oraşului Deta de unde a fost preluată de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa care vor continua cercetările, conducătorul auto fiind suspect de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune.

A fost depistat transportând lemne cu un aviz care nu corespundea cu materialul lemnos transportat

În urma unei acţiuni pe linie de silvicultură desfăşurate de către poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Găvojdia a fost depistat pe DN 6, pe raza localităţii Jena, C. IOAN, de 35 de ani, din comuna Bethausen, care transporta cu un autocamion şi cu remorca ataşată cantitatea de 11,053 mc de buştean de esenţă fag.
Deoarece lemnul transportat nu corespundea din punct de vedere cantitativ, calitativ şi al speciei cu cele înscrise în avizul de însoţire prezentat la control, a fost dispusă confiscarea întregii cantităţi de material lemnos.
De asemenea bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2000 de lei pentru neregulile constatate.

A fost depistat băut la volan

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj l-au depistat pe A. I. Dănuţ, de 45 ani, din comuna Criciova, jud. Timiş, care a condus în data de 14 octombrie 2011, în jurul orei 01.20 un autoturism pe strada Timişorii din Lugoj, sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Lugoj unde i-au fost recoltate două probe biologice.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

A fost depistat de poliţişti în timp ce conducea deşi nu mai avea acest drept

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, au oprit pentru control, în jurul orei 03.00, pe strada Corneliu Coposu din Timişoara un autoturism condus de A. Peter, de 24 ani, din comuna Livada, judeţul Arad.
În urma verificărilor s-a stabilit că şoferul are permisul de conducere reţinut, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce autoturisme.