luni, 31 octombrie 2011

Timisoara / Trei pe unu

În această dimineaţă, în jurul orei la ora 01.50, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Splaiul Tudor Vladimirescu cu Bulevardul Mihai Viteazu din Timişoara, D. F.Dragoş, de 21 de ani, a fost agresat de trei persoane necunoscute şi deposedat de 2 sacoşe care conţineau bunuri personale.
În baza semnalmentelor furnizate, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au procedat la efectuarea verificărilor în zona de competenţă, iar la intersecţia străzilor Ciprian Porumbescu cu Alexandru Odobescu din Timişoara au fost depistaţi C. Marian, de 20 de ani, B. E. Valerius, de 18 ani şi L. M. C., de 16 ani, toţi din localitatea Oprişor, judeţul Mehedinţi.
Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale le-au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie fiind reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă iar în cursul acestei zile vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă.
Cercetările vor continua în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.