joi, 13 octombrie 2011

Timisoara / Protocol de colaborare intre Directia Regionala de Posta Vest si Grupul Scolar Industrial Transporturi CFR

Directia Regionala de Posta Vest si Grupul Scolar Industrial Transporturi CFR au semnat, recent, un Protocol de colaborare, ca urmare a deciziei comune, luate de catre cei doi directori generali, Nelu Balas si Marius Huzoiu.
Protocolul vizeaza, in principal, instruirea practica a elevilor Grupului Scolar, in domeniul activitatilor postale, la sediul central al DRP Vest, dar si in alte oficii din Timisoara.
Elevii Grupului Scolar Industrial Transporturi CFR au ca, varianta ulterioara de invatamant, si domeniul postal.
Astazi, 20 de elevi, din clasele terminale ale scolii, au vizitat DRP Vest: Muzeul Postei Timisoara, sediul OPDC (cartierul general al postasilor), Serviciul de Vanzari.
Elevii, impreuna cu profesorul Alina Ciobanu, au fost placut impresionati de exponatele vechi ale Muzeului, multi dintre ei au identificat exact ce reprezinta unele dintre acestea, dar si de locatia/activitatea postasilor DRP Vest.
Saptamana viitoare, o alta clasa va veni la noi, pentru o noua activitate practica.
„Avem colaborari numeroase, cu scolile si liceele timisorene. Suntem incantati, ori de cate ori, avem elevi in practica, pentru ca, doar concret, la fata locului, poti sa observi anumite lucruri, sa vezi ce inseamna, de fapt, Posta Romana, oamenii, postasii, cum lucreaza, de ce si cum sunt motivati. Cu Grupul Scolar Industrial Transporturi CFR avem un parteneriat important, care se va concretiza, si pe viitor, in actiuni comune”, a declarat directorul DRP Vest, Nelu Balas.