joi, 13 octombrie 2011

Timiş / Evenimente rutiere

A accident un pieton care a traversat neregulamentar

Poliţiştilor le-a fost semnalat la data de 12.10.a.c., în jurul orei 02.00, faptul că pe strada Diaconu Coresi din Timişoara a avut loc un accident de circulaţie.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie care din primele verificări efectuate s-a constatata că P. Ilie, de 29 de ani, a condus un autoturism pe strada Diaconu Coresi din municipiul Timişoara, unde a surprins şi accidentat un pieton care a traversat carosabilul printr-un loc nepermis în fugă fără a se asigura.
În urma accidentului a rezultat rănirea lui T. T., de 10 ani, iar cercetările vor continua în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Conducea un autoturism neînmatriculat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere

În timp ce executau serviciul de patrulare în zona de competenţă la data de 12.10.2011, în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Sânnicolau Mare în cooperare cu cei din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Beba Veche, au oprit în trafic un autoturism în localitatea Chereştur.
S-a procedat la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte C. Gheorghe, din localitatea Cenad, judeţul Timiş, iar din verificările efectuate în evidenţele de poliţie s-a constatat că autoturismul era radiat din circulaţie, numerele de înmatriculare aplicate erau false iar acesta nu poseda permis de conducere.
Poliţiştii i-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi punere în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat în circulaţie.