luni, 31 octombrie 2011

Timis / Inca o zi penala

Timis / La furat in Parcul de extractie Valcani

În data de 30.10.a.c., în jurul orei 14.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Politie Rurală Sânnicolau Mare, în timp ce acţionau pe raza comunei Teremia Mare i-au depistat pe M. Florin, de 28 de ani şi H. D. I., de 13 ani, ambii din aceeaşi localitate după ce au sustras din incinta Parcului de extracţie Valcani, două panouri de protecţie curele, o ţeavă de fier de 2,30 m lungime şi 10 centimetri grosime pe care era montată o plasă de sârmă de aproximativ 4 m2. Toate bunurile au fost recuperate şi lăsate în custodie pe parcursul cercetărilor.
În urma celor constatate a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în care poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor.

Timis / Hotul de pe strada Panselelor

În data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 1600, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Sânnicolau Mare au depistat pe strada Panselelor pe T. I. Florinel, de 37 ani, din comuna Păuliş, judeţul Arad care încărca într-un autoturism mai multe baxuri de polistiren şi o rolă de plasă folosită la izolarea termică a locuinţelor fără a putea justifica provenienţa acestora.
Din verificări a rezultat faptul că materialele de construcţie au fost sustrase în 25.10.2011, din şantierul de lucru care execută lucrări de izolare termică la blocurile de pe strada Panselelor.
Tot din cercetări a mai rezultat că T. I. Florinel a cumpărat bunurile contra sumei de 140 de lei de la P.D., de 17 ani, din Sânnicolau Mare, muncitor pe şantierul respectiv, care a oferit spre vânzare bunurile în data de 25.10.2011, în jurul orei 13.30.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în care poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care au fost sustrase bunurile.

Timis / Contrabandă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Deta, au oprit pentru control un autoturism pe raza localităţii Moraviţa, la data de 30.10.2011, în jurul orei 18.15.
Au procedat la legitimarea conducătorului auto stabilind că se numeşte M. Petre, de 57 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, iar cu ocazia controlului efectuat în portbagaj au fost depistate 660 pachete de ţigări timbrate necorespunzător de provenienţă străină.
Pe numele lui M. Petre a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea de contrabandă.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată şi urmează a fi predată reprezentanţilor Direcţiei Regionale Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara.